Totally Beauty:

 

In onze eenvoudige beauty salon kunt u terecht voor het verven en epileren van wenkbrauwen etc. Make-up en advies kunnen wij voor u verzorgen. Er zijn diversen harsbehandelingen mogelijk. Op de prijslijst pagina kunt u exact zien waar wij u mee kunnen helpen.

Make-Up

De John van G make-up is de eerste collectie, waarbij de klant zelf decoratieve kleuren kan uitzoeken met een grote collectie lippenstift, nagellak, oogschaduw, potloden en foundations. Handig uit milieu-oogpunt, prettig voor de portemonnee en een algehele vrijheid voor de cliŽnt in het samenstellen van haar eigen kleuren.
John van G is een make-up collectie met een breed assortiment en constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetische kleurblokjes eyeshadow en blusher in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan mascara's, lipliners, twinmatics, coversticks, compact powders, eyepencils, silky fluid make-up, loose powder en bronzing pearls.
Een complete make-up collectie die altijd perfect bij u past.

Totally Hair & Beauty:
075-6212155
info@totallyhairandbeauty.nl