Fotografie:
Altijd al eens een modellen shoot willen doen? Ook leuk om iemand kado te geven. Geschikt voor alle leeftijden, en gegarandeerd eens een aparte foto. Achter de salon bevind zich de fotostudio van WaDaNa Fotografie. Vraag gerust eens meer informatie bij Rene' of Antoinette.

In de studio kan jong en oud terecht voor verschillende stijlen foto's. Wat dacht u bv van een echte modellenshoot met verschillende kleding. Of een High/Low-key serie die weer veel kunstzinniger is. Ook leuk om een vrolijke serie te maken met gekke poses en/of atributen. Misschien een idee om uw metamorfose of beauty behandeling af te sluiten met een fotoshoot ter herinnering. Maar ook de gewone portretten kunnen we voor u maken. U krijgt altijd bewerkte foto's waar u zo voordelig mogelijk op staat.
In overleg met u is het altijd mogelijk om een op uw persoonlijk afgestemde stijl te creren.
Op de website van WaDaNa Fotografie is nog veel meer werk te zien wat u misschien kunt gebruiken ter inspiratie voor uw eigen shoot.
Binnenkort gaan we ook starten met thema shoot dagen. Dan richten we een gedeelte van de studio helemaal in naar een thema zoals kerst, valentijn of moederdag. Dan kunt u bv uw eigen kerstkaart laten maken. Meer hier over op de Thema Model website.

Alle foto's blijven 2 jaar bewaard t.b.v. nabestelling van afdrukken.
Op de prijslijst pagina vind u alle prijzen.

Met vriendelijke groet, Rene'
06-53914673
info@totallyhairandbeauty.nl